Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

iSTANBUL ROCK’A DOYDU

Önceki akşam Küçükçiflik Park’ta sahneye çıkan rock müziğin sevilen grupları, şarkılarıyla hayranlarını coşturdu

|

Vo­da­fo­no Fre­ezo­ne İs­tan­bul kon­se­ri, ön­ce­ki gün Maç­ka Kü­çük­çif­lik Par­k’­ta ger­çek-leş­ti. Kon­ser kap­sa­mın­da Teo­man, At­he­na, Du­man, Bü­yük Ev Ab­lu­kada, Bu­bi Tu­zak ve Se­la­mi Şa­hin sah­ne al­dı.

“BE­Nİ SİZ MÜ­Zİ­ĞE DÖN­DÜR­DÜ­NÜ­Z”
Teo­man, es­ki şar­kı­la­rı­nı ses­len­di­re­rek hay­ran­la­rı­nın şar­kı­la­rı­nı unu­tup unut­ma­dık­la­rı­nı test et­ti. Şar­kı­cı, “Siz­le­ri se­vi­yo­rum. Bi­li­yor­su­nuz ki, mü­zi­ği bı­rak­mış­tım fa­kat siz­le­rin be­ni böy­le ono­re et­me­si, be­ni ve şar­kı­la­rı­mı unut­ma­ma­nız, ye­ni­den sah­ne­ler­de gör­mek is­te­me­niz be­ni mü­zi­ğe dön­dür­dü. Her şeyi size borç­lu­yu­m” de­di.

Şarkı aralarından hayranlarıyla sohbet eden Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, Selami Şahin’den övgüyle bahsetti: “Onunla aynı sahneyi paylaşmak bizim için şereftir.”

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.