Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

İstanbullular yine büyülenecek

İlk müzesi 2015’te Zagreb’de, dört yıl içinde Berlin, New York ve Atina gibi 15 farklı şehirde müze deneyiminden fazlasını sunan İllüzyon Müzesi, 16’ncı lokasyonu İstanbul’da kapılarını açtı.

|

Ulaşım kolaylığının ön planda tutulduğu İllüzyon Müzesi’nde ziyaretçiler, diğerlerinden farklı olarak, koşabiliyor, bağırabiliyor ve dilediğince eğlenebiliyor. İstiklal Caddesi’nin tarihi simge yapısı Narmanlı Han’da yer alan müzenin açılışında davetliler, DJ Doğuş Çabakçor’un çaldığı şarkılar eşliğinde benzersiz bir deneyim yaşadı.

Müzede, İstanbul’da yer alan Tepetaklak Ev, Ames Odası, Vortex Tüneli gibi birçok illüzyonu ilk kez deneyimleme şansını yakalayan davetliler, aynı zamanda Narmanlı Han’ın tarihi dokusunda en lezzetli yemekleri ve yaz kokteylleriyle renkli bir gece geçirdi. Etkinliğe, Arzu Kunt, Serap Tibuk, Batya Kebudi, Pelin Atay Kuran, Sinem Güven, Elif Erdem ve Sinem Güven gibi cemiyet hayatının tanıdık simaları katıldı.




© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.