Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

İşte Türkiye’nin en güzelleri

Star TV tarafından dün akşam İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen Elidor Miss Turkey Güzellik yarışmasını dört numaralı yarışmacı Amine Gülşe kazandı.

|

Genç kızların kıyasıya yarıştığı yarışmada 21 yaşındaki İsveç doğumlu Amine Gülşe yapılan oylamalar sonucunda Türkiye’nin en güzel kızı seçildi. Ajda Pekkan ve Murat Dalkılıç’ta gecede sevilen şarkılarını seslendirerek geceye katılan davetlilere ve yarışmacılara unutulmaz bir gece yaşattılar. Yarışmanın jüri üyeleğini Nebahat Çehre, Selen Soyder, Ahu Yağtu, Yıldırım Mayruk, Hıncal Uluç ,Jamal Hammadi ( Elidor saç bakım uzmanı),Can Sandıkçıoğlu ,Tülin Şahin ve Nuri Soysal yaptı.

BOYU 1.78, İSVEÇ'TE DOĞDU

21 yaşında İsvec doğumlu Amine Gülşe Miss Turkey 2014 yarışmasına İzmir’den başvuru yaptı ve yaklaşık 250 adayın arasından seçilerek yarışmanın finalinde yer almaya hak kazandı.

Finalde birbirinden iddialı 22 diğer rakibinin arasında birinci seçilerek birincilik tacını takan Amine Gülşe 1.78 boyunda.

İşte ilk 4:

Miss Turkey 1. güzeli Amine Gülşe

Miss Turkey 2. güzeli Dilan Çiçekdeniz

Miss Turkey 3. güzeli Aybüke Pusat

Miss Turkey 4. güzeli Gizem Koçak

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.