Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

‘iSTESEM BAKAN OLURDUM!’

TV8’deki programı ‘8 Numarada Şenlik Var’la beğeni toplayan Fatih Ürek’in girip çıkmadığı iş kalmamış. Tecrübelerini sıralayan şarkıcı, “Üniversiteyi bitirsem bakan bile olurdum” demesin mi?

|

-Bayram’da Antalya’da program yapan Fatih Ürek, gazetecilerle sohbetinde bir açıldı pir açıldı.
- 10 parmağında 10 marifet olduğunu anlatan şarkıcı, “Erzurum’da el kadar çocuktum, dikiş nakış öğrendim. Züccaciyede bardak-çanak sattım, kumaşçılık, mobilyacı çıraklığı ve avukat kâtipliği yaptım. Tiyatroda, sinemada oynadım. Gazino patronluğu, işletmecilik yaptım. En sonunda televizyona adım attım. En büyük mutluluğuysa sahnede yaşıyorum. İnsan yaptığı işi sevdiği sürece her şekilde mutlu oluyor” dedi.
- Fatih Ürek bir gazetecinin “Sizi her kesimden insan seviyor. Siyasi partilerden de teklifler alıyor musunuz?” sorusunaysa esprili bir yanıt verdi: “Üniversite bitirsem siyasete girerdim. Milletvekili, bakan bile olurdum. Bunca tecrübem, bilgim, görgümle süper becerirdim.”

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.