Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

İtalya'da moda rüzgarı

Milano Moda Haftası, büyük markaların gösterişli defileleriyle başladı. Şovlara renkli ve farklı tasarımlar damgasını vurdu

|

Dünyaca ünlü lüks moda markası Moschino, Milano’da düzenlenen İtalya Moda Haftası’na hızlı bir giriş yaptı. Markanın sonbahar-kış 2022-2023 koleksiyonunu birbirinden ünlü isimler tanıttı. Gigi-Bella Hadid Kardeşlerin fırtına gibi estikleri defilede en dikkat çeken parçalardan biri Cara Taylor’ın taşıdığı arp kuyruklu elbise oldu. Ev konseptinde gerçekleşen defilede tasarımcı Jeremy Scott ise astronot kostümüyle seyirciyi selamladı.

Sinematografik manzaralar

İtalyan lüks sneaker markası Hogan, sonbahar-kış 2022 koleksiyonu Future Stream’i sundu. Dijital dünyadan uzaklaşarak doğanın sınırsız renklerini keşfeden tasarımların kadın modellerinde (Interaction) püsküller ve sofistike dokunuşlar dikkat çekerken, erkek modelleri (Urban Trek) doğadan ilham alıyor.

Beğenilen tasarımlar

İtalyan moda devi Fendi, sonbahar-kış 2022 koleksiyonunu Milano’daki merkezinde modaseverlerin beğenisine sundu. 1986 Koleksiyonu’nun geometrik baskılarını ve terzilik stilini 2000 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nun şeffaf hafifliği ile yeniden işleyip eşleştiren Kim Jones, güçlü ve yumuşak duruşu tasarımlara yansıttı. Jones, “Bu, bir kadının hayatının her yönü için, her nesil için tasarlanmış bir gardırop” dedi. Defileyi izlemeye gelenler arasında Karen Wazen, Alexandra Pereira, Candela Pelizza, Deema Al Asadi ve Jessica Wang gibi isimler yer aldı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.