Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

İtalyan aktör Michele Morrone, Türkiye’de

'365 Days' filmindeki 'Don Massimo Torricelli' rolüyle geniş kitlelerce tanınan Michele Morrone’nin, sosyal medya hesabından paylaştığı uçak bileti Türk hayranlarını heyecanlandırdı.

|

İstanbul’a iş görüşmeleri için gelen oyuncu, şarkıcı ve moda tasarımcısı Michele Morrone, ardından kısa bir tatile çıkacak. Morrone, Güney kıyılarına inerek burada dinlenecek.

"ORADA OLMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM"
Ünlü oyuncu, daha önce verdiği bir röportajda, “Türkiye’de bana gösterdiğiniz sevgi ve destek için çok teşekkür ederim. Hepinize çok saygı duyuyorum ve bir gün orada olmak için sabırsızlanıyorum” demişti.

'365 Days' filmi ile dünya çapında şöhrete kavuşan Michele Morrone, “Filmin gösteriminin ardından bir gecede iki milyon yeni takipçiye uyandım ve şu an sokakta yürüyemiyorum” ifadelerini kullanmıştı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.