Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

İyi ki doğdun hocam!

Türkiye’nin yetiştirdiği en önemli tarih profesörlerinden İlber Ortaylı, 73 yaşına bastı. Koronalı günlere denk gelen doğum gününde kadim dostu Betül Artam, Bahçeköy’deki evinin bahçesinde minik bir kutlama yaptı.

|

Türkiye’nin yetiştirdiği en önemli tarih profesörlerinden İlber Ortaylı, 73 yaşına bastı. Koronalı günlere denk gelen doğum gününde kadim dostu Betül Artam, Bahçeköy’deki evinin bahçesinde minik bir kutlama yaptı. Metin Uca ve Metin Zakoğlu’nun da katıldığı etkinlikten kareler sosyal medyada paylaşıldı. Bir başka kutlama da Türkiye Ortak Nesiller Entegrasyonu Derneği’nden (T-ONE) geldi. Demet Çetindoğan’ın başkanlığını yaptığı yönetim kurulu ve çalışma arkadaşları, danışma kurulu başkanı Ortaylı’ya mutlu yıllar diledi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.