Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

iYi VE KÖTÜLERiN SAVAŞI

Ünlü anneler ve çocukları önceki gün Bosch ev aletlerinin katkılarıyla 31 Mayıs’ta vizyona girecek 3D animasyon filmi ‘Doğal Kahramanlar’ı izledi.

|

Wings Cinecity Etiler’de yapılan galaya, Revna Demirören, Ayşe Kucuroğlu, Sitare Akdilek, İnci Türkay, Canan Hoşgör, Pınar Tezcan, Sinem Güven ve Irmak Ünal gibi isimler katıldı. Filmi izleyen anneler ve çocuklar heyecan dolu dakikalar yaşadı. Çok sevilen, rekorlar kıran ‘Buz Devri’ ve ‘Rio’ filmlerinin yaratıcılarının elinden çıkan ‘Doğal Kahramanlar’ iyilerle kötülerin savaşını anlatıyor. Fantastik bir dünyada geçen sıra dışı hikaye, doğayı ayakta tutma çabası içinde olan iyilerle, dünyayı yok etmeye çalışan kötülerin heyecan dolu savaşına sahne oluyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.