Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Jason Statham: Kendimi çok çevik hissediyorum

Model nişanlısı Rosise Huntington-Whiteley ile mutlu bir beraberliği olan Hollywood yıldızı Jason Statham, 50’nci yaş arifesinde neler hissettiğini anlattı.

|

Baba olmaya hazırlanan oyuncu Jason Statham, özel hayatıyla ilgili Men’s Health dergisine konuştu.

Kendini spora adayan 49 yaşındaki İngiliz aktör, "Eskiden olduğumdan daha iyiye gidiyorum. Kendimi olduça çevik hissediyorum. Bu tamamen spor, beslenme, uykuyla ilgi. Tüm bunlar kendinizi nasıl hissettiğinizle ilgili büyük bir etki yaratıyor" şeklinde konuştu.

Statham, aksiyon ustası Sylvester Stallone hakkında, "Sylvester Stallone benden 20 yaş büyük ve hala çok iyi görünüyor, dolayısıyla o benim ilham kaynağım. Çok fazla kendine güveni var ve bir rolün nasıl çıkarılacağı konusunda harika fikirlere sahip. Bunları kitaptan ya da film okulundan öğrenmedi" ifadelerini kullandı.

‘Zor adam’ imajıyla ilgili de konuşan Statham, “Bunlar toplumsal etiketler, yani medyanın gösterdiği şeyler. Ben kendimi standart bir delikanlı olarak görüyorum” dedi.

Statham’ın 2010 yılından bu yana birlikte olduğu 29 yaşındaki Victoria’s Secret modeli Rosie Huntington-Whiteley, geçtiğimiz ay sosyal medyada yaptığı paylaşımla hamile olduğunu duyurmuştu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.