Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Jennifer Lawrence'dan 'kalça' gafına özür

Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence, ‘Açlık Oyunları’ filminin Hawaii'de yapılan çekimleri sırasında bölge halkı için kutsal sayılan bir kayayı kalçasını kaşımak için kullandığı hikayesini, katıldığı TV programında gülerek anlattığı için özür diledi.

|

Jennifer Lawrence, 'The Graham Norton Show' programında, ‘Açlık Oyunları’ filminin Hawaii'de yapılan çekimleri esnasında bölge halkı için kutsal sayılan bir kayada kalçasını kaşıdığını gülerek anlatmıştı.

nlü oyuncu, Hawaiili izleyicilerin bu sözlere tepki göstermesi üzerine Facebook hesabından, Hawaii halkına saygısızlık etmek istemediğini ve yaptığı bu gaftan dolayı herkesten özür dilediğini açıkladı.

26 yaşındaki aktris, gülerek anlattığı olayın farklı algıladığını belirterek, "Hawaii'liler, 'Bu bir lanet' diye bağırıyorlardı. Oysa lanetin sebebi bendim. Kalçalarımla o kayayı aşağı yuvarlamıştım" ifadelerini kullanmıştı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.