Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Jennifer Lopez kendi kozmetik markasını kurdu

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, kendi adını taşıyan kozmetik markasını kurduğunu açıkladı.

|

 JLo Beauty (JLo Güzellik) adıyla kurulan kozmetik markası, özellikle cilt güzelliği üzerine yoğunlaşan ürünler piyasaya sürecek.

Geçen yıl Hustler adlı yapımla adından söz ettiren, hatta Oscar ödülleri döneminde hakkının yendiği ileri sürülen Lopez, markasının tanıtımını da Instagram sayfasından paylaştığı bir video ile yaptı.

Bir süredir emekli sporcu Alex Rodriguez ile nişanlı olan Lopez videoda "Güzelliğin son kullanma tarihi yoktur" diyerek kadınlara her yaşta güzel olabilecekleri mesajını veriyor.

Lopez'in "Bu benim 30 yıllık hayalimdi" diyerek anlattığı bu kozmetik markası, 2012 yılının ocak ayında piyasada olacak.  Şarkıcı, yönetmenliğini Jason Bergh'in üstlendiği tanıtım videosunda "Cilt bakımı sırlarımı sizinle paylaşacağım için sabırsızlanıyorum" dedi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.