Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Jessica Chastain'den Johnny Depp iddiasına yanıt

Johnny Depp’in senaryoyu ezberlemek yerine binlerce dolar karşılığında kulaklıktan dinlemeyi tercih ettiği iddiasına karşı Jessica Chastain’ın tepkisi dikkati çekti.

|

Yeni filmi ‘Miss Sloane’un tanıtım turunda olan Jessica Chastain, BBC’ye verdiği röportajda, Johnny Depp’le ilgili soruya ilginç bir tepki verdi.

Chastain’a, ABD’li aktörün repliklerini kulaklıktan dinlediği ve ezberlemek zorunda kalmadığı şeklindeki iddia yöneltildi. Soru karşısında önce gülen Chastain, kendi oyunculuk tekniğinin çok çalışmak ve çok tekrar olduğuna dair bir yanıt verdi.

40 yaşındaki aktris, "Sanırım benim tekniğim çok çalışmak. Çalışma haftasına başlamadan önce hafta sonu ezber yapıyorum. Tam günümü senaryo üzerinde çalışarak geçiriyorum" dedi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.