Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Johnny Depp hayatının en zor dönemlerini yaşıyor!

ABD'li oyuncu Johnny Depp, Amber Heard’le yaşadığı olaylı boşanma ve iflasın eşiğine gelmesinden sonra yeni bir darbeyle karşı karşıya... Hollywood yıldızının son filmi için gösterime girmeme kararı alındı.

|

Geçtiğimiz yıl Amber Heard ile olaylı bir boşanma süreci yaşayan, aşk acısı çeken ve iflasın eşiğine gelen Johnny Depp'in şimdi de yeni filmi gösterimden çekildi.

Global Road Entertainment şirketi, Depp’in başrolde yer aldığı biyografik film ‘City of Lies’ı vizyon tarihinden bir ay önce gösterimden çekme kararı aldı. ABD’de 7 Eylül’de sinemalarda gösterilmesi beklenen filmin ne zaman vizyona gireceği açıklanmadı.

Bu kararın sebebinin ise ABD'li aktörün bir set çalışanı ile kavga etmesi ve adının şiddet olayına karışması olduğunu söyleniyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.