Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Johnny Depp'ten herkesi şaşırtan hamle!

Oscar adaylığı bulunan Johnny Depp, boşandığı Amber Heard'ün hayır kurumlarına bağışlayacağını açıkladığı 7 milyon dolarlık tazminatı, ABD'li aktrisin haberi olmadan eski eşinin söylediği kurumlara bağışladı.

|

Amber Heard'ün bağışlayacağını söylediği halde 7 milyon dolarlık tazminatı kendisine ayıracağını düşünen Johnny Depp, söz konusu rakamı hayır kurumlarına habersiz bağışlamayı tercih etti.

Ünlü çift boşanmak üzereyken, Heard'ün ekstra para koparmak için dayak yediğini iddia ettiği de gelen haberler arasında.

Kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle boşanma davası açan Heard, son olarak Depp'in kendi parmağını keserek evdeki banyoya kanıyla 'Beni Billy Bob Thornton ile aldattın' şeklinde mesaj yazdığını ifşa etmişti. (Sözcü)


© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.