Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Kanal D’de Ramazan ekranı

Kanal D’de, Ramazan ayı için iki özel program izleyiciyle buluşacak; 'M. Fatih Çıtlak ile Sahur Vakti' ve 'Arda’nın Ramazan Mutfağı'.

|

RAMAZAN'IN EN GÜZEL SAATİ SAHUR VAKTİ
M. Fatih Çıtlak, Ramazan ayı boyunca sahur vaktinde canlı yayınla Kanal D’de izleyicilerle buluşacak. M.Fatih Çıtlak, programda Kur’an-ı Kerim’den ayetlere, hadis-i şeriflere, Peygamber Efendimiz'in (SAS) hayatından kesitlere ve ilahilere yer verirken ayrıca izleyicilerden gelen soruları da yanıtlayacak.

TARİFLER ARDA'NIN RAMAZAN MUTFAĞI'NDA
Arda Türkmen, Ramazan ayı boyunca mutfakta kolaylıkla bulabileceğiniz malzemelerden çok özel lezzetler hazırlayacak. Çorbadan ana yemeğe, hamur işinden tatlıya kadar farklı lezzetlerle iftar sofrası hazırlamak isteyenler için Arda’nın Ramazan Mutfağı, haftanın her günü ekranda olacak.

M. Fatih Çıtlak ile Sahur Vakti ve Arda’nın Ramazan Mutfağı, Ramazan ayı boyunca Kanal D’de.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.