Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Kanal D’ye üç ödül

Kanal D, Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri Töreni’nden üç ödül alarak, geceye damgasını vurdu

|

UMUT ÜNVER - Kanal D, Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri Töreni’nden üç ödül aldı. Strong Medya ve Ziya Çiçek ev sahipliğinde, Ece Erken ile Çetin Altay sunumuyla Hilton İstanbul Bomonti Otel’de gerçekleşen organizasyonda 16 yıldır ekranda olan ‘Arka Sokaklar’, ‘En İyi Dizi Ödülü’nün sahibi oldu. Projede yer alan Zafer Ergin, ‘Yaşam Boyu Meslek Onur Ödülü’ne layık görüldü. Ergin, “Her ödül bir sorumluluktur. Bu ödüllere sahip olmanın sorumluluğu benim için çok büyük” dedi. ‘Arka Sokaklar’ dizisinde rol alan Elvan Dişli ve Perihan Ünlücan da, usta oyuncu Ergin’e eşlik etti.

Ece Üner’in sunduğu ‘Ece Üner ile Susma’ projesi ise ‘En İyi Reality Programı’ plaketini kazandı. Gecede Simge, Gülşen ve keman virtüözü Canan Anderson sahne aldı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.