Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Kanye West: Kim Kardashian'ın ikinci kasetinin çıkmasını ben önledim

Kim Kardashian'ın bir dönem birlikte olduğu şarkıcı Ray J ile çektiği kaset, çekildikten beş yıl sonra internete sızdırılmıştı. O kasetin devamının sızdırılmasına Kanye West bizzat engel olduğunu söyledi. Son röportajında, boşanma aşamasında olduğu Kim Kardashian hakkında konuşan West, çocuklarının annesine büyük bir iyilik yaptığını ileri sürdü.

|

ABD’li reality show yıldızı Kim Kardashian, o dönemki erkek arkadaşı Ray J ile 2002’de bir kaset çekmiş, kaset 2007’de internete sızdırılmıştı. Kaset skandalının patladığı dönemde Kardashian ve ailesi, kendilerini şöhrete kavuşturan 'Keeping Up With The Kardashians' adlı reality diziye başlamak üzereydi.

Reality show programının 2007’de yayınlanan ilk bölümünde, 41 yaşındaki Kardashian şarkıcı sevgilisiyle birlikte olduğu dönemde çektikleri yatak odası videosu hakkında konuşmuş, videoyu kendi isteğiyle çektiğini söylemişti.

"ONA EN BÜYÜK İYİLİĞİ YAPTIM"
44 yaşındaki Kanye West, Jason Lee'nın 'Hollywood Unlocked' adlı sohbet programına konuk oldu. West röportaj sırasında, boşanma aşamasında olduğu, dört çocuğunun annesi Kardashian hakkında, "Ona en büyük iyiliği yaptım ve kaseti geri aldım" sözlerini sarf etti.

Son dönemde Julia Fox ile birlikteliğiyle konuşulan West, böylece Kardashian'ın ikinci kasetinin ortaya çıkmasını da engellediğini ileri sürdü.

"O gece gittim ve Ray J'den içinde görüntülerin olduğu dizüstü bilgisayarı kendim aldım" diyen West, bilgisayarı Kardashian'a teslim ettiğinde yıldızın çok rahatladığını ve sevinçten gözyaşlarına boğulduğunu anlattı.

"NASIL KULLANILDIĞINI ANLADI"
West, eski eşinin neden ağladığına dair fikrini de "Bilgisayarı gördüğünde neden ağladığını biliyor musunuz? Çünkü o bilgisayardaki görüntüler onun nasıl da kullanıldığını gözler önüne seriyordu. O görüntüler, insanların onu sevmediğinin, bir eşya olarak gördüğünün kanıtıydı" sözleriyle dile getirdi.

Kardashian'ın sözcüsü ise ortada bir diz üstü bilgisayar olduğunu kabul etti ama içinde yıldızın yatak odası görüntüleri olduğu iddiasını reddetti. Sözcüye göre bilgisayarda yatak odası görüntüleri yoktu, fakat bunun yerine Meksika'ya giden bir uçakta çekilen görüntüler yer alıyordu.

Kardashian, geçen yıl Andy Cohen'in programına konuk olduğunda 'Keeping Up With The Kardashians'ın bu kadar ilgi görmesinde o görüntülerin de büyük etkisi olduğunu itiraf etmişti.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.