Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Kanye West'e 'Grammy' şoku! Sahne planı iptal edildi

Bir süredir sosyal medyadan eski eşi ve çocuklarının annesi Kim Kardashian ile onun yeni sevgilisi Pete Davidson'ı taciz eden paylaşımlar yapan Kanye West, 2022 Grammy Ödülleri'nden veto yedi.

|

Adını mahkeme kararıyla remen “Ye” olarak değiştiren ve son dönemde davranışlarıyla gündemden düşmeyen Kanye West’in 2022 Grammy Ödülleri’nde sahne performansı iptal edildi. 44 yaşındaki ABD'li rap şarkıcısına getirilen yasağın, West’in “sosyal medyadaki davranışlarıyla” ilgili olduğu belirtildi.

West’in temsilcisi, şarkıcının ekibinin cuma gecesi bir telefon aldığını ve kendisinin "ne yazık ki internetteki davranışları" nedeniyle gösterinin sanatçı kadrosundan çıkarıldığının bildirildiğini öne sürdü.

"KARARA ŞAŞIRMADIK"
The Blast gazetesinde çıkan haberde, şimdiye kadar 75 kere aday gösterildiği Grammy Ödülleri’nde 22 kez Grammy kazanan Kanye West’in ekibinin karardan dolayı şaşırmadığı ifadesi de yer aldı.

PAYLAŞIMLARINDAN VAZGEÇMİYOR
İnternet üzerindeki endişe verici davranışları nedeniyle sahne performansı iptal edilen West, bir süredir sosyal medyada eski eşi Kim Kardashian ve onun yeni sevgilisi Pete Davidson hakkında tacize varan paylaşımlarda bulunmaktan vazgeçmiyor.

Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz hafta da tacizleri nedeniyle Instagram tarafından 24 saat yasaklanmıştı. Komedyen Trevor Noah, West’in eski eşi Kardashian’ı taciz eden paylaşımlarını eleştirmiş, West karşılık olarak Noah’a ırkçı bir küfür etmişti. Paylaşım daha sonra silinmişti.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.