Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Karsu gözyaşlarına hakim olamadı

Karsu’nun geçtiğimiz yıllarda cover’ladığı “Jest Oldu” şarkısını Hollanda’da yayınlanan bir programda Anneke van Giersbergen seslendirdi. Ünlü müzisyen, Giersbergen’in performansı karşısında gözyaşlarını tutamadı.

|

Hürriyet'in haberine göre; Karsu, Hollanda’nın Avrotros kanalında yayınlanan reality şov programı “Beste Zangers”ın bu yılki en dikkat çeken ismi oldu. Her sanatçının bir diğerinin şarkısını seslendirdiği şovda Anneke Van Giersbergen, Karsu’nun geçtiğimiz yıllarda cover’ladığı “Jest Oldu”yu söyledi.

Giersbergen, Mustafa Sandal’ın bir döneme damga vuran şarkısını rock türünde İngilizce ve Türkçe olarak seslendirdi. Karsu, Türkçe sözleri duyunca gözyaşlarını tutamayıp “Türkçe” diye bağırdı.

Bu anlar, sosyal medyada çok konuşuldu. Giersbergen, gelen tepkiler üzerine Instagram hesabından Türkçe teşekkür edip “Bana yorum bırakan veya mesaj gönderen herkese sevgiler” dedi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.