Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'Kasaba Doktoru' dizisinin setinden ilk kareler

Yapımını ARC Film'in, yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun gerçekleştirdiği TRT 1 dizisi ‘Kasaba Doktoru’, yakında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

|

Çekimleri devam eden 'Kasaba Doktoru' dizisinin setinden ilk kareler paylaşıldı. Yönetmenliğini Arda Sarıgün’ün üstlendiği yapımda; Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı, Sinan Albayrak, Barış Yıldız, Özgün Karaman, Sinan Demirer, Tarık Uğur Özenbaş, Barış Yalçın, Özgür Cem Tuğluk, Alptekin Ertürk, Sultan Ulutaş, Fatih Yücebağ ve Vildan Atasever rol alıyor.

ÜÇ İDEALİST DOKTORUN HİKAYESİ
‘Kasaba Doktoru’nda, babasını kaybettikten sonra doktor olmaya karar veren yetenekli ve gelecek vaat eden Ömer (Deniz Can Aktaş) ile kendini hayat kurtarmaya adamış efsane cerrah Ali’nin (Ozan Akbaba) şehre uzak bir belde hastanesinde yollarının kesişmesi ele alınacak.

Ali Hoca, Ömer ve idealist doktor Leyla’yı (Hazal Subaşı) bir araya getiren bu kasaba hastanesinde, insanlara yardım etmek için elinden geleni yapan üç doktorun azimli mücadelesi gözler önüne serilecek.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.