Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Kemal Başar'dan yeni albüm

Kemal Başar'ın 30 senedir yaptığı şarkılar, albüm oluyor. Eylül ayında çıkacak olan albümün stüdyo kayıtları, geçtiğimiz günlerde tamamlandı.

|

"Kemal'in Şarkıları" albümünde Kemal Başar'a; Nurkan Renda, Nejat Dimili, Aşkın Çolak, Alpay Vural, Melike Çetin, Onur Güney Kumaş, Hazım Körmükçü ve Alp Karlıova eşlik ediyor.

Albümde yer alan "Sevgilime", "Sen ve Ben", "Tam Zamanlı Aşk", "Duydum Bir Başkasından", "Özledim Seni" adlı şarkıların söz ve müzikleri Kemal Başar'a ait. Albümün ilk video klibi olan "Gibi" adlı şarkı, Dada Salon Kabarett'te çekildi. Klibi, Okan Bayülgen yönetti.

İlki Londra'da gerçekleşen, geçtiğimiz ay Dada Salon Kabarett'te yapılan "Kemal'in Şarkıları" konserlerinde sanatçı, orkestrasıyla birlikte kendi şarkılarının yanı sıra yerli ve yabancı şarkıları da yorumluyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.