Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Kemal Uçar'ın yeni dizisi belli oldu

Oynadığı projelerle seyircinin gönlünü fetheden Kemal Uçar, yeni dizisi 'Can Kırıkları'na 'Zeko' karakteriyle katıldı.

|

ATV dizisi 'Can Kırıkları'na dahil olan Kemal Uçar, 'Zeko' karakteri ile zenginden çaldıklarını fakire dağıtan bir dolandırıcıyı canlandıracak.

Projeyi kabul etme nedenini anlatan Kemal Uçar, “Oyuncular olarak bir projede yer almaya karar verirken, üstünde düşündüğümüz birçok etken oluyor. 'Can Kırıkları' bu etkenlerin en önemlisi olan senaryo konusunda oldukça iyi" dedi.

'Heybemde biriktirdiğim her şeyi kullanma fırsatı artık geldi'
'Zeko' karakterinin senelerdir oynamayı hayal ettiği bir tip olduğunu vurgulayan Uçar, “Sokağı bilen, sokakta yaşayan ve daha önemlisi kendini ve karakterini sokakta bulmuş, genç ve güçlü bir adamı canlandıracağım. İlerleyen bölümlerde seyirciyi şaşırtacak büyük değişimler göstereceğinden çok fazla detay veremiyorum. Zeko’nun gerek hayat tarzı, gerekse bütün karanlığın içinde kaybetmediği yaşam enerjisini takip etmekten büyük zevk alınacağını düşünüyorum. Hazırlanırken Adanalı olmanın ve orada büyümüş olmanın büyük yardımı olduğunu söyleyebilirim. Senelerdir heybemde biriktirdiğim her şeyi kullanma fırsatı artık geldi. Umarım takip eden herkesin beğenisini kazanırım" şeklinde konuştu.

İki kadın polisin hikayesini ele alan Can Kırıkları; Hande Doğandemir, Seçkin Özdemir, Funda Eryiğit, Alican Yücesoy, Özgür Çevik, Ecem Özkaya, Hazar Motan, Kemal Uçar, Ali İpin ve Demir Karahan gibi başarılı isimler rol alıyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.