Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'Keman Ağıtları' filminin çekimleri başlıyor

Yapımcılığını  Mert Çelik’in üstlendiği senaryosunu ve yönetmenliğini Mehmet Tanrısever’in, görüntü yönetmenliğini Bosnalı Mirsad Heroviç’in  yaptığı 'Keman Ağıtları' sinema filminin çekimleri başlıyor.

|

Başrollerini Tarık Tanrısever ve Asena Keskinci'nin paylaştığı 'Keman Ağıtları' filminin kadrosunda; Soydan Soydaş, Ayçin Tuyun , Aslı Erdemir , Barış Hayta , Arzu Budak, Yaşar Alptekin ve Haldun Boysan yer alıyor.

Oyuncular, geçtiğimiz gün ilk kez kostüm provasında bir araya geldi. Yönetmen Mehmet Tanrısever’in önderliğindeki kostüm provası sonrası toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

FİLMİN KONUSU
Mehmet (Tarık Tanrısever) ünlü bir müzisyen olduğu hayatının baharında geçirdiği büyük bir kaza sonucu tekerlekli sandalyeye mahkum kalır. Bu yeni hayat biçimi Mehmet’i olgunlaştırırken hayatına girecek olan zihinsel engelli Seher (Asena Keskinci) ile birbirlerinin can yoldaşı olurlar ama kader onları beklenmedik bir maceraya sürükleyecektir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.