Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Kemer Country’de doğayla iç içe iftar

Kemer Country Club, şehrin içinde ama karmaşasından uzak, doğayla iç içe mekanları ve lezzetli iftar sofralarıyla Ramazan’ı farklı yaşatıyor.

|

Ormana komşu kulüpte yer alan mekanlarda, bu aya özel yemekler sunuluyor. Dört ayrı set menüden oluşan iftar sofralarına, çam kokuları eşlik ediyor. Açık ve kapalı restoranlarda bin kişiye varan şirket davetlerinin yanı sıra, samimi aile yemekleri de verilebiliyor. Çorba, salata, ara sıcak, ana yemek ve tatlıdan oluşan set menüler; hünkar beğendi’den piliç külbastıya ve ızgara köfteye kadar çeşitli seçenekler sunuyor. Ayrıca her menüde, Ramazan klasikleri olan pide ve lavaş eşliğinde; pastırma, hurma, helva, reçel, peynir ve zeytinden oluşan iftariyelikler ikram ediliyor. Ayrıntılı bilgi ve iletişim için: (0 212) 239 70 10

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.