Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Kenan Doğulu: Beren'in hayranıyım

Beren Saat'e aşkını her fırsatta dile getiren ve sosyal medyada yaptığı duygusal paylaşımlarıyla adından söz ettiren Kenan Doğulu, oyuncu eşiyle birlikte Etiler'de görüntülendi. İkilinin neşesi bir hayli yerindeydi. Ünlü şarkıcıya, Beren Saat'in geçtiğimiz ay imaj değişikliğine gitmesi hatırlatıldı.

|

Beren Saat, eşi Kenan Doğulu ile önceki akşam Etiler'de bir mekanda annesi Ayla Saat'e sürpriz doğum günü yaptı. Doğum günü yemeğine popçunun annesi Serpil Doğulu da katıldı.

Yaş günü yemeği çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü çift, "Ayla'mızın doğum günüydü. Keyifli ve muhteşem bir akşamdı" dedi.

KIVANÇ TATLITUĞ CEVABI
Basın mensuplarının "14 yıl aradan sonra Kıvanç Tatlıtuğ ile aynı projede olacaksınız. Neler söyleyeceksiniz?" sorusuna Beren Saat, "O konu ile ilgili resmi bir açıklama yapılana kadar bir şey söylemeyeceğim" cevabını verdi.

"ÇOK BEĞENDİM"
Kenan Doğulu, eşinin yeni saç stilinin sorulması üzerine, "Çok beğendim. Ben onun hayranıyım" açıklamasını yaptı.

Öte yandan son dönemde 'Lolipop' şarkısıyla gündemde olan popçu Gülşen'le ilgili de konuşan sanatçı, "Harika bir şarkı yapmış. Muhteşem bir styling. Bence Gülşen'in yaptığı her şey çok güzel" ifadelerini kullandı.

"ANNESİ DEĞİL, ABLASI SANKİ"
Annesinin doğum gününe özel bir paylaşımda bulunan Beren Saat, Ayla Saat ile verdiği pozu, kalp emojisiyle birlikte Instagram hesabında yayınladı.

Sosyal medya kullanıcıları, güzelliğiyle dikkat çeken ünlü oyuncunun annesi hakkında, "Güzellik genetik", "Annesi değil, ablası sanki" şeklinde yorumlar yaptı.

"BEREN ÇOK ŞEKER"
Ünlü oyuncu, geçtiğimiz ay da kayınvalidesi Serpil Doğulu'nun yeni yaşını kutlamıştı. Anne Doğulu ile bir fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sunan Beren Saat, "Doğum günün kutlu olsun" notunu düşmüştü.

Serpil Doğulu'nun gelini Beren Saat ile aralarının açık olduğu öne sürülmüştü. İddiaların gerçeği yansıtmadığını belirten Doğulu, "Beren çok şeker biri. Ne kadar iyi olduğunu bilemezsiniz. Çok da iyi bir gelin. Aramızda asla öyle sorunlar yok" açıklamasını yapmıştı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.