Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Kendini müziğe kaptıran Merve Boluğur'un dansı gündem oldu!

Yaptığı açıklamalar ve paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Merve Boluğur, önceki akşam gittiği bir mekanda kendisini müziğin ritmine kaptırarak, dans etti. Ünlü oyuncunun o anları yakın arkadaşları tarafından Instagram'da paylaşıldı.

|

Erkan Şen ile ilişkisini noktalayan ve ardından şarkıcı Emre Kaya ile aşk yaşamaya başladığı dedikodularını yalanlayan Merve Boluğur (34), önceki gün bir mekana eğlenmeye gitti.

"SEN MÜHİMSİN"E EŞLİK ETTİ
Nilüfer'in "Sen Mühimsin" şarkısı eşliğinde dans eden Boluğur'un o anları arkadaşları tarafından sosyal medyada yayınlandı. Askılı ve derin dekolteli siyah bir tulum giymeyi tercih eden ünlü oyuncu, dansıyla sosyal medyada gündem oldu.

"SON AŞAMAYA GELDİK"
Öte yandan geçtiğimiz günlerde bir alışveriş merkezinde görüntülenen oyuncu, muhabirlerle ayaküstü sohbet etmişti. Son dönemde yeni çıkaracağı şarkısı için hummalı bir çalışma içerisinde olan Boluğur, "Artık son aşmaya geldik diyebilirim. Keyif aldığım, keyifle yaptığım bir iş oldu. Umarım dinleyenlerde beğenirler" diye konuşmuştu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.