Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Kıbrıs'ta bayram coşkusu

Ünlü şarkıcılar, Kurban Bayramı’nda yavru vatana çıkarma yaptı. Yoğun ilgi gören sanatçılar, sahne performanslarıyla göz doldurdular

|

Süperstar’dan dans şov

MERİT Crystal Cove Hotel’de konser veren Ajda Pekkan, dans şovuyla adından söz ettirdi. Programına misafirlerini selamlayarak başlayan sanatçı, “Bu bayramı gerçek bir şölen gibi kutluyoruz. Hep beraber şarkı söyleyelim. Bildiğiniz parçalarda kendinizi kaptırın, olur mu?” dedi. ‘Seveceğim’ parçasındaki performansıyla akıllarda kalan Süperstar, kendisine hayran bıraktı.

Her telden söyledi

FUNDA Arar, Grand Pasha Girne’de konser verdi. Hem göze hem de kulağa hitap eden şarkıcı, geceye duygusal parçalarla başladı. Daha sonra Türk sanat müziği, Türk halk müziği, pop ve arabesk şarkılar seslendiren Arar; ‘Misket Havası’yla mekanı festival alanına çevirdi.

Miniklerin ilgisi mutlu etti

Bayramı Elexus Hotel’de karşılayan Hadise, siyah payet işlemeli kostümüyle göz kamaştırdı. Her şarkıda dansçılarına eşlik eden popçu, konserin temposunu hiç düşürmedi. “Bu gece için özel hazırlandım” diyen şarkıcı, minik seyircilerinin yoğun ilgisi karşısında çok mutlu oldu.

Kırmızılı Gülben

Merit Park Hotel’de konuklarının karşısına çıkan Gülben Ergen, kırmızı mini elbisesi ve enerjik performansıyla ayakta alkışlandı. Bir an yerinde durmayan şarkıcının fazla kilolarından kurtulduğu görüldü. Konserine iyi dileklerle başlayan Ergen, esprileriyle de güldürdü. Şarkılarını hayranlarıyla seslendiren sanatçı, Orhan Gencebay ve Zeki Müren parçalarıyla davetlileri hüzünlendirdi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.