Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Kim der 50 yaşında diye! Sofia Vergara'dan bikinili poz

Rol aldığı 'Modern Family' adlı diziyle şöhretinde ikinci bir çıkış yakalayan 50 yaşındaki Sofia Vergara, yaz sezonunu açtı. Havuz başında çektiği selfie'yi sosyal medya hesabından paylaşan ünlü ismin bikinili pozuna, binlerce beğeni ve yorum geldi.

|

'Modern Family' dizisinin yıldızı Sofia Vergara, geçtiğimiz sene sunuculuğunu üstlendiği 2021 Stand Up to Cancer etkinliğinde, kendisine henüz 28 yaşındayken konulan tiroit kanseri teşhisinden söz etmişti.

ABD'li oyuncu Vergara, "Rutin muayenede doktorum boynumda bir yumru fark etti. Pek çok test yaptılar ve sonunda bana tiroit kanseri olduğumu söylediler" demişti.

HALA İLAÇ KULLANIYOR

Vergara, daha önce de kanserle mücadelesini anlatırken, tiroidinin alınması gerektiğini ve böylece tamamen iyileşebileceğini açıklamıştı. Oyuncu, hipotiroidiyi (tiroit bezinin az çalışmasına bağlı olarak tiroit hormonlarının az salgılanması) önlemek için hâlâ ilaç kullandığını da belirterek;  "Bu süre zarfında sadece tiroit kanseriyle ilgili değil, aynı zamanda kriz zamanlarında birlikte daha iyi olduğumuzu da öğrendim" demişti. 

YILLARA MEYDAN OKUYOR

Sofia Vergara, son olarak 29.8 milyon takipçisi olan sosyal medya hesabındaki pozuyla olay oldu. Yaz sezonunu açan 50 yaşındaki Kolombiyalı güzel, bikinisiyle havuz başında çektiği selfie'yi paylaştı.

Ünlü isim, yıllara meydan okuyan görüntüsüyle kısa sürede 1 milyona yakın beğeni aldı.

Hayranları, güzel oyuncuya; "50 yaşında olduğuna emin misin?", "Dünyada bundan daha çarpıcı ve güzel bir kadın olduğunu sanmıyorum" ve "Mükemmel görünüyorsun" gibi binlerce yorum yazdı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.