Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Ünlü çiftin oğlu kameralara orta parmağını gösterdi! 'Babasına çekmiş'

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen reality şov yıldızı Kim Kardashian, önceki gün oğlu Saint West ile basketbol maçından çıkarken görüntülendi. Saint paparazzilerden rahatsız olunca orta parmağını göstererek annesini sinirlendirdi. Ünlü çiftin oğlunun bu davranışı, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

|

Dört çocuğunun babası Kanye West'ten geçtiğimiz sene boşanan Kim Kardashian, geçtiğimiz günlerde 7 yaşındaki oğlu Saint ile basketbol maçından çıkarken objektiflere takıldı.

Annesi ve korumalarıyla birlikte dışarı çıkan Saint, kendilerini görüntüleyen paparazzilerden rahatsız olunca, olanlar oldu.

ANNESİNİ KIZDIRDI

Saint West, muhabirlere orta parmağını göstererek tepki verdi. Kardashian, oğlunun bu hareketi üzerine kızarak eliyle Saint'in yüzünü kapattı.

Kardashian ile West'in büyük kızları North (10) da 2021 yılında ailesiyle Noel kartında kullanılacak fotoğrafın çekimlerinde bu hareketi yapmıştı.

Reality şov yıldızı, "Fotoğrafların çoğu kullanılamaz haldeydi çünkü North orta parmağını gösteriyordu" açıklamasında bulunmuştu.

KANYE WEST ETKİSİ Mİ?"

Çocukların bu hareketi nereden öğrendiği bilinmese de, sosyal medya kullanıcıları bu durumda babaları Kanye West'in etkisi olduğunu savundu.

Saint'in görüntülerinin gündem olmasının ardından; "Saint tam bir bebek Kanye", "Bunu kesin Kanye'den öğrenmiştir", "Babasına çekmiş" ve "Babasının oğlu!" gibi yorumlar yapıldı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.