Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Kim Kardashian ve Kanye West, kızları North için bir araya geldi

Sekiz yıllık evliliklerini geçtiğimiz aylarda noktalayan reality şov yıldızı Kim Kardashian ile dünyaca ünlü rapçi Kanye West, büyük kızları North West'in basketbol maçını izlemek için bir araya geldi. Birbirlerine yakın bir şekilde oturan ve maç sırasında konuşan anne-babanın, samimi göründükleri bildirildi.

|

Adını mahkeme kararıyla resmen 'Ye' olarak değiştiren ve son dönemde davranışlarıyla gündemden düşmeyen Kanye West, geçtiğimiz aylarda eski eşi ve çocuklarının annesi Kim Kardashian ile, ünlü ismin yeni sevgilisi Pete Davidson'ı taciz eden paylaşımlar yapmıştı.

BOŞANMANIN DETAYLARI

Evlilik sözleşmesine bağlı kalan Kim Kardashian ve Kanye West, 2 Mart'ta boşanmıştı. Los Angeles Yüksek Mahkemesi, Kardashian'ın bekar ilan edilme talebini yasal olarak kabul ederken, West'in itirazını dikkate almamıştı. İkilinin, dört çocuğunun velayeti ve mal paylaşımı konusu ise henüz netleşmemişti.

KARDASHIAN'A TEPKİ GÖSTERDİ

West, Instagram'da bir gönderi yayınlayarak, Kardashian'ın çocuklarına yalnız başına baktığını, onların tüm ihtiyaçlarını kendisinin karşıladığını belirten açıklamasına tepki göstermişti.

Ünlü isim, küçük kızı Chicago'nun doğum gününde yaşananları anlatarak Kardashian'ın "Çocuklarıma yalnız başıma bakıyorum" iddiasını yalanlamıştı. Açıklamasına "Sen ne demek istiyorsun?" diyerek başlayan West, "Bana doğum günü partisinin yapıldığı yerin adresini vermeyerek küçük kızımı benden kaçırdığını bütün Amerika gördü" diye konuşmuştu.

Kardashian daha sonra Instagram üzerinden "Lütfen böyle konuşmayı bırak, daha bu sabah çocukları okul için almak için buradaydın" demişti.

"İLİŞKİ İNSANIYIM"

West'ten boşandıktan sonra aşk yaşamaya başladığı Pete Davidson ile ilişkisi hakkında konuşan 41 yaşındaki Kim Kardashian, "Ben kesinlikle ilişki insanıyım. Açıkçası bu ilişki için zaman ayırmak istiyorum ama. Mutlu, memnun ve huzur içinde olmak çok güzel bir duygu" şeklinde kullanmıştı.

DAVIDSON İLE YAZIŞMALARI İFŞA OLDU

Sonrasında West'in, Davidson'la yazışmaları ortaya çıkmıştı. Ünlü komedyenin, eski eşe verdiği yanıt ise olay olmuştu.

Davidson, söz konusu mesajlarından birinde; "Kim kelimenin tam anlamıyla tanıdığım en iyi anne. Onun çocuklar için yaptığı şeyler harika. Çocuklarının böyle bir annesi olduğu için şanlısın, ama artık bize bu şekilde davranmana izin vermemeye karar verdim ve sessizliğimi bitirdim" deyince Kanye West kızmıştı.

West, Davidson'a "Şu an neredesin?" diye sorunca Pete Davidson, yatakta çektiği bir pozunu paylaşıp, "Karınla yataktayım" demişti.
Bir süre karşılıklı yazışmaya devam eden ikilinin özel mesajları sosyal medyada; "Kim ikisinden de kurtulmalı" yorumlarına sebep olmuştu.

KIZLARININ BASKETBOL MAÇINI İZLEMEYE GİTTİLER

Tüm bunların ardından Kim Kardashian ile Kanye West, büyük kızları North'u basketbol maçı yaparken izlemek için yeniden bir araya geldiler.

TMZ'nin haberine göre; ismi paylaşılmayan bir kaynak, "Kim ve Kanye birbirlerinden uzakta değildi; West, Kardashian'dan sadece bir sıra geride oturuyordu" dedi. Görgü tanıkları, ayrıca ikilinin akşam boyunca zaman zaman konuştuklarını ve samimi göründüklerini söyledi:

İkisi de çok yüksek sesle tezahürat ya da başka bir şey yaparak olay çıkarmadı... Çok fazla dikkat çekmemeye ve sadece birlikte kızlarını izlemeye çalışıyor gibi görünüyorlardı.

"KANYE İÇİN RAHATSIZ EDİCİ"

Öte yandan West'in, Kardashian'ın genç aşkı Davidson'ın üç yaşındaki oğlu Psalm ve dört yaşındaki kızı Chicago da dahil olmak üzere tüm çocuklarıyla bağ kurması nedeniyle kalbinin kırıldığı söyleniyor.

Bir kaynak bu ayın başlarında Hollywood Life'a konuşarak şu ifadeleri kullandı:

Pete ve çocukların bu kadar hızlı bir şekilde, bu kadar yakın olması Kanye için son derece rahatsız edici. Gittiği her yerde Kim, Pete ve çocuklarının birlikte fotoğraflarını görmek onun için gerçekten zor ve sadece her şeyin farklı olmasını istiyor.


 

YENİ ŞARKISINDA ÇOCUKLARIYLA İLGİLİ KONUŞTU

Rapçi, yeni şarkısı 'True Love'ı geçtiğimiz haftalarda piyasaya sürmüştü. Kanye West, şarkısında eski karısı Kim Kardashian ile devam eden velayet savaşında, onları aldığında çocuklarının "ödünç alınmış" gibi hissettirdiğini söylemişti.

Şarkının ilk dizesinde ünlü isim, dört çocuğu hakkında "Bekle, çocukları ne zaman görüyorsun? Yarın görüşürüz. Bekle, gün batımı ne zaman? Yarın görüşürüz. Bekle, onları aldığımda ödünç almışlar gibi hissediyorum" sözleriyle rap yapmıştı.

Şarkı, "Çocukları teslim etmem gerektiğinde, onları birer barkodlarmış gibi tara. Bekle, gücenmek yok ama bu hisler yeterince zor. Sadece üç çocuk görüyorum, Chicago'yu kim izliyor? Bütün dadıların 'Baba Nebraska'da' dediğini biliyorsun. Çocuklar Chapo gibi evime tünel kazsınlar" şeklinde devam etmişti.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.