Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Kim Kardashian'a otel odasında saldırı!

ABD'li magazin yıldızı Kim Kardashian, Moda Haftası için geldiği Paris'te otel odasında saldırıya uğradı. Maskeli 5 adamın başına silah dayadığı Kardashian'ın bir kaç milyon euroluk mücevheri çalındı.

|

Kim Kardashian, Paris 8. bölgede Madeleine Kilisesi ve ünlü mağazaların arasında yer alan butik oteldeki dairesinde polis üniforması giymiş 5 soyguncu tarafından rehin alındı.

Polis sözcüsüne göre otel odasında giren silahlı ve maskeli 5 adam, ABD'li yıldızın odasının kapısını kırdı, başına silah dayadı ve bağlayarak banyoya kilitledi.

Kardasihan'ın sözcüsü, 35 yaşındaki ismin fiziksel bir zarar görmediğini, birkaç milyon euroluk mücevherinin çalındığını açıkladı. Toplam miktarı net olarak bilinmeyen mücevherlerin arasında 4 milyon euroluk nişan yüzüğünün de olduğu iddia edildi.

Kim Kardashian, yaşadığı şok edici saatler sonrası özel jetiyle Paris'ten ayrıldı.


© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.