Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

KiM NEREDE GÖRÜLDÜ?

Oyuncu Tamer Karadağlı önceki gün eski eşi Arzu Balkan ve kızı Zeyno’yla İstinye Park’ta objektiflere takıldı.

|

Neşeli oldukları gözlenen çift, yürüyen merdivenlerden kızlarının elini tutarak çıktı. Arzu Balkan, “Geçen gün gazetede Tamer’in kötü fotoğrafı vardı. Güzellerini çekin” diyerek gazetecilere takıldı.

EN DÜŞÜNCELİ


Oyuncu Filiz Taçbaş önceki gün düşünceli haliyle İstinye Park’ta görüldü. Uzun süre telefonuna bakan Taçbaş, basın mensuplarının görüntü aldığını görünce, “Aaa siz burada mıydınız? Kızımın ödevi var, onunla uğraşıyorum. O yüzden telefona daldım. Telefondan da istedikleri gönderilmiyor. Şimdi bir tamirciye gidip halledeceğim” dedi.

EN MUTLU AİLE
Yönetmen Sinan Çetin önceki gün eşi Rebecca Hass Çetin’le el ele dolaşarak Nişantaşı’nda mutluluk pozu verdi. Çifte çocukları Rafael Cemo Çetin de eşlik etti. Oğlunun New York’ta okuduğunu söyleyen Çetin, “İstanbul’a tatile geldi. Beraber gezmeye çıktık” dedi.

EN BAKIMLI
Modacı Nur Yerlitaş alışveriş için Kanyon’u tercih eden isimler arasındaydı. Yerlitaş, Harvey Nichols’tan alışveriş yaptıktan sonra arkadaşlarıyla Gina’da yemek yedi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.