Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Kiralık Aşk'a yeni bir oyuncu katıldı

Star Tv'nin yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgi gören dizisi Kiralık Aşk'a yeni bir oyuncu katıldı.

|

Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Melisa Şenolsun, Nergis Kumbasar ve Levent Ülgen'in gibi isimlerin yer aldığı Kiralık Aşk'ın oyuncu kadrosuna 'Gudubet' karakteriyle daha önce 'Yedi Numara, 'Kahve Bahane've 'Haneler' gibi yapımlarda rol alan tiyatro oyuncusu Gülden Güney dahil oldu.



Kiralık Aşk Alp karakteri hayat veren yeni oyuncu olarak katılan Mert Baksi ise; Cast ve Directör olarak çalışmakta. Hakkında çok bilgi bulunmayan Alp sürekli Kiralık Aşk setinde yer alıyor. Kiralık Aşk Alp dizide kalıcı olabileceği konuşuluyor.



Heyecan dolu son bölümün ardından merakla beklenen Kiralık Aşk 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

KİRALIK AŞK 24. YENİ BÖLÜM FRAGMANI - İZLE



Ömer’in aklı karmakarışık; bir yanda aşk bir yanda yalanlar.

Defneler’de düğün var. Fakat Defne’nin aklı Ömer’de. Aşkı için yaptığı seçim Ömer’le arasını bozdu. Defne çıkmazlarda. Acaba bu işi nasıl toparlayacak? Yasemin Sude’nin yaptıklarını anlatacak mı?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.