Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Kırmızı Oda Firüzan kimdir, Keklik'in annesinin gerçek adı nedir? Şifanur Gül kimdir?

Kırmızı Oda dizisi her hafta cuma akşamları izleyicilerle buluşuyor. Kırmızı Oda dizisinde Keklik'in annesi Firüzan karakterini ise Şifanur Gül, oynuyor. Peki Keklik'in annesi Firüzan'ı canlandıran Şifanur Gül kimdir?

|

Kırmızı Oda dizisi bu akşam yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Kırmızı Oda dizisi hikayeleri ve oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Kırmızı Oda dizisinde Firüzan karakterine Şifanur Gül, hayat veriyor. Peki Şifanur Gül kimdir?

ŞİFANUR GÜL KİMDİR?

Şifanur Gül, 1995 yılında Ankara'da doğdu. Ankara Üniversitesi Devlet Tiyatrosu Oyunculuk Anabilim Dalı mezun oldu. 2019’da ekranlara gelen Sevdim Seni Bir Kere dizisinde kadın başrol oyuncusu olup Eylül karakterine hayat verdi. Şifanur Gül, Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde Gülperi karakterini canlandırmış, daha sonra Cam Tavanlar oyuncu kadrosunda da yer almıştı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.