Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'Kirpik' polemiği

Gülben Ergen’le bir yarışmacının kirpik takmaması konusunda polemik yaşayan Demet Akalın, “Şu eziklikten vazgeçer miyiz?” dedi

|

‘Rısıng Star Türkiye’nin jüri üyeleri Demet Akalın ve Gülben Ergen, yarışmacı Beyza Başak Akdoğan’ın kirpik takmaması yüzünden polemik yaşadı. Akalın’ın “Tek eksiğin takma kirpiklerin. Bir dahakine tak” eleştirisine, Ergen, “Kirpik takma, biz senin vokalistin olamayız. Kirpiklerin burada” diyerek gırtlağını gösterdi.

Akalın’ın “Sen niye kirpik takıyorsun?” sorusuna Ergen, “Böyle sesim olmadığı için” yanıtını verdi. Sinirlenen Akalın, “Şu eziklikten sen de ben de vazgeçer miyiz? Sahneye çıkan kirpiğini takacak, mis gibi giyinecek, parfüm sürecek” dedi. Bülent Ersoy da, Ergen’in telefonuna attığı “Kirpik takması gerekliydi”

mesajıyla olaya dahil oldu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.