Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Kirsten Dunst-Jesse Plemons çifti altı yıl sonra evlendi!

'Fargo' dizisinin setinde tanışan Hollywood'un ünlü çifti Kirsten Dunst ve Jesse Plemons'tan mutlu haber geldi. Uzun yıllardır birlikte olan ikili, hafta sonu Jamaika'da dünyaevine girdi.

|

Dijital bir platformda yayınlanan 'Fargo' dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Kirsten Dunst ve Jesse Plemons çiftinin iki çocuklu mutlu birlikteliği devam ediyordu. Yaklaşık altı yıldır Plemons ile birlikte olan güzel oyuncu, son olarak The 'Power of the Dog' filmiyle dikkatleri üzerine çekmişti.

'Melancholia'daki rolüyle 2011 yılında Cannes Film Festivali'nde "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü kazanan Dunst, 2017'de bir dergiye verdiği röportajda, “Artık bebek sahibi olma ve aile kurma zamanı. Vaftiz kızım doğana kadar böyle bir düşüncem yoktu. Onu geçen gece yatağına yatırdım ve sabah kalktığında annesine benim nerede olduğumu sordu. Bu saf sevgi çok hoşuma gitti ve istediğim şeyin bir bebek olduğuna karar verdim” ifadelerini kullanmıştı.

İLK KEZ ANNE OLDU

34 yaşındaki Jesse Plemons ile mutlu birliktelikleri devam eden ünlü isim, 2018'de Ennis Howard ismini verdikleri oğlunu kucağına alarak ilk kez anne olmanın sevincini yaşamıştı.

Güzel oyuncu, anne olduktan sonra verdiği bir röportajda; “Doğum yaptığımdan beri spora gitmedim. Kendimi sağlıklı bir aktris olarak yetiştirdim. Bu nedenle dışarıdan bakınca görülen (kalıplara bağlı) biri değil; olduğum kişi gibiyim. Birçok da rol modelim var” ifadelerini kullanmıştı.

NEDEN EVLENMEDİĞİNİ BÖYLE AÇIKLAMIŞTI

2021 yılında da ikinci kez anne olan ve oğluna James Robert adını veren Kirsten Dunst, Geçen yıl, Jimmy Kimmel ile yaptığı röportajda neden henüz evlenmediğini açıklamıştı.

40 yaşındaki Kirsten Dunst, “Hamileydim ve düğünümden zevk almak istiyorum. Sadece eğlenebilmek istiyorum. Çok yakında yapacağız!” diye konuşmuştu.

ÜNLÜ ÇİFTTEN MUTLU HABER

Tüm bunların ardından Kirsten Dunst ve Jesse Plemons’tan mutlu haber geldi. Altı yıldır birlikte olan ve iki çocuk sahibi olan çift, hafta sonu Jamaika’da evlendi. Kirsten Dunst’ın temsilcileri, haberi doğrularken başka bir detay paylaşamayacaklarını belirttiler.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.