Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Kısa Kısa Cadde

.

|

‘Küheylan’ oldu


Hatice Aslan, Çolpan İlhan&Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertainment ortak yapımı ile sahnelenecek ‘Küheylan’ oyununda Dora karakteriyle seyirci karşısına çıkacak. Oyuncu, “Teklif bu yaz Kerem Alışık’tan geldi, bu kez onunla aynı sahnede olacağız” dedi. Eserin 21 Şubat tarihli Biletix ve Passo’da satışa açıldı.

En beğenilen marka yüzü 


Alina Boz, Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği’nin (AYD) Akademetre iş birliği ile gerçekleştirdiği ‘AVM’lerde En Beğenilen ve Tercih Edilen Perakende Markaları’ araştırmasında onurlandırıldı. DeFacto’nun reklam yüzü olan oyuncu, 2022’nin ‘En Beğenilen Kadın Marka Yüzü’ seçildi.

100 yaş hedefi


Cengiz Kurtoğlu, Büyükçekmece’deki Kalikratya Balık Restaurant’ta sahne aldı. Yeni albüm çalışmasında olduğunu belirten sanatçı, “100 yaşıma kadar şarkı söylemek istiyorum. Çok güzel rap ve pop yapanlar var. El hareketlerimle eşlik ediyorum. Onlarında ortamlarına girmek istiyorum” dedi.

Sahneye ara verdi


Aleyna Tilki, ses tellerinin yırtıldığını söyledi. Instagram’dan eski bir konser video’sunu yayınlayan şarkıcı, “Son dönemlerde geçirdiğim zor zamanlardan dolayı ses tellerim yırtılmış ve bir süre şarkı söyleyemeyeceğim. Yeniden şarkı söyleyene kadar, performansımı izleyip, sesimin değerini tekrar tekrar anlıyorum” dedi.

İddiaları yalanladı


Ivana Knoll, Dünya Kupası’nın en çok konuşulan taraftar oldu. Son olarak “Hırvatistan finale çıkarsa soyunacağım” dediği iddia edilen Hırvat model, “Bunların hepsi uydurma. Asla böyle bir düşüncem yok” sözleriyle konuşulanları yalanladı.

Özbey’den yeni hit


Merve Özbey, yeni parçası ‘Haram’la müzikseverlerle yeniden buluştu. Geçtiğimiz eylül ayında oğlu Emir’i kucağına alan ve üç aylık aradan sonra sahnelere dönen şarkıcı, 2022’yi muhteşem bir hitle sonlandırdı. Sezen Aksu’nun söz ve müziğini hazırladığı ‘Haram’ın düzenlemesine Okay Barış
imza attı.

‘Çok param yok’


Teoman, Nişantaşı City’s’de objektiflere takıldı. Şarkıcı, “Geleceğiniz için birikim yaptınız mı?” sorusuna, “Çok param yok aslında ama olmasını isterdim. Belli bir yaştan sonra sahneleri bırakmayı düşünüyorum. Hesabımda ne kadar para olduğunu hiç bilmiyorum ama cebimdeki parayı bilirim” cevabını verdi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.