Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Kısa Kısa Cadde

.

|

Aşkı buldu


Nina Agdal, 2022’de aşkı bulduğunu itiraf etti. Boksör Logan Paul ile aşk yaşamaya başladıklarını itiraf eden model, birlikte fotoğraflarını Instagram’dan sevenlerinin beğenisine sundu. Agdal, romantik karelerin altına, “2022, senle benim başlangıcımız oldu” notunu düştü.

Ayrılık açıklaması


Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu, ayrıldıklarını açıkladı. Birbirlerine ihanet ettikleri iddia edilen ikili, ortak bildiri yayınladı. Oyuncular, “Dört yıl çok mutlu bir ilişki yaşadık. İlişkimizi, aldığımız ortak bir karar ile sevgi ve saygı çerçevesinde sonlandırma kararı aldık. Bu kararımızda hiçbir üçüncü kişinin bulunmadığını bilmenizi isteriz” dedi.

‘Şükrediyorum’


Demet Özdemir, geçtiğimiz ağustos ayında evlendiği eşi Oğuzhan Koç’la selfie yaptığı kareyi sosyal medya hesaplarından paylaştı. Oyuncu, “Şükrediyorum, sayende birçok şeye daha hoş gel 2023” diye yazdı. Şarkıcı ise, “Birlikte aşkla nice mutlu yıllara” karşılığını verdi.

Evde karşıladılar


Ayça Bingöl, 2023’ün ilk dakikalarında çektirdiği aile fotoğrafını Instagram’dan yayınladı. Oyuncu, eşi Ali Gökmen Altuğ, ikizleri Aylin ve Leyla’yla olan pozlarına, “Altuğ ailesi... Herkese iyi seneler diliyorum” notunu düştü. Bingöl, uzun bir aradan sonra çocuklarını paylaşmış oldu.

Aile pozu


Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, yeni yılı evlerinde karşıladı. İkinci çocuklarını kucağına almaya hazırlanan çift, çektirdiği fotoğrafları Instagram’dan paylaştı. İkilinin oğlu Karan’ın uyuduğu görüldü.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.