Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Kocamın Ailesi 39. bölüm fragmanı yayınlandı izle

Fox TV’de yeni bölümden ipuçları veren Kocamın Ailesi 39. bölüm fragmanını yayımlandı. İzleyicileri ekrana kilitleyen Kocamın Ailesi dizi takipçileri yeni bölümde ne olacağını çok merak ediyor. İşte Kocamın Ailesi yeni bölüm fragmanı ve dahası...

|

Fox TV’nin Kocamın Ailesi yeni bölümden paylaştığı ilk görüntülere bakılırsa dizinin 2 Nisan’da yayımlanacak yeni bölümünde Günaş bavulunu toplayacak ve gidecek. Güneş, kocasının ailesiyle anlaşamamayı kaldırayacağa benziyor. Sevdiği kadını bir kez daha kaybetmek istemeyen Tarık Güneş’in nereye gittiğini öğrenecek ve onun peşinden koşacak!

Tarık Güneş’in bindiği treni yakalamak için gara gidecek ama Tarık treni yakalayıp sevdiği kadının gidişine engel olacak mı?

Kocamın Ailesi 39. Bölüm Özeti

Güneş’in gidişiyle Ar kadınları kendiyle hesaplaşmaya girer. Tarık ise yıkılmıştır, hayatına giren bir kadını daha kaybetmeyecektir. Sevdiği kadının peşine düşen Tarık’a aileden yardım eli uzanır. Bir yandan Tarık’ın derdine düşen aile, bir yandan da Gazanfer’e kız bulmaya çalışır. Peki Gazanfer annesinin bulduğu kızla evlenecek midir? Asla.

Kocamın Ailesi 39. Bölüm Fragmanı İzle;

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.