Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

‘Küfürlü argolu film yapmadık’

‘Güldür Güldür’ oyuncularının yer aldığı ‘Dedemin Fişi’ filmi, 22 Ocak’ta vizyona girecek.

|

Babaları bitkisel hayatta olan Malatyalı Çirçi Ailesi’nin miras kavgasını mizahi dille anlatan filmin oyuncuları, önceki gün basının karşısına çıktı.

Oyuncuların birbirini tanıdığı için kamera önünde rahat olduklarını söyleyen Erdem Yener, filmin yaş sınırı olmadığını ve küfürsüz, argosuz bir iş yaptıklarını ifade etti. Filmde beş kardeşten en küçüğünün eşi ‘Nurgül’ karakterini canlandıran Özge Borak ise hamile rolünün kendisine düştüğünü anlatıp, “Benim de kaderim. Devamlı yazın sıcağında karnımda kocaman bir göbekle oynamak zorunda kaldım” dedi.

‘Hayat Öpücüğü’ filmiyle çekim tarihleri çakıştığı için ‘Dedemin Fişi’nde konuk olarak yer aldığını söyleyen Ali Sunal ise Ayşen Gruda’yla kamera önüne geçmenin paha biçilemez bir anı olduğunu anlattı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.