Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Kullanıcılar ‘Kanal D’ dedi

İddialı dizileri ve programlarıyla yeni sezona güçlü giriş yapan Kanal D, ekrandaki başarısını dijital ortamda da sürdürdü.

|

Yayın hayatına başladığı günden bu yana programları ve reyting rekortmeni dizileriyle her daim izleyicinin beğenisini kazanan Kanal D, yeni sezonda da seyircinin tercihi oldu. Kanal D, YouTube’da eylül ayının en çok izlenen televizyon kanalı oldu. İddialı dizileri ve programlarıyla yeni sezona güçlü giriş yapan Kanal D, ekrandaki başarısını dijital ortamda da sürdürdü. Kanalların, dijital mecralardaki herkese açık performans ölçümleme uygulamalarına göre Kanal D, geçtiğimiz ay rakiplerinden daha yüksek video görüntülenmesi alarak, YouTube’un Türkiye pazarında en çok izlenen televizyon kanalı oldu.

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.