Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

KUPA FiNALiNE YILDIZ YAĞDI

2014 Dünya Kupası önceki gün sahibini buldu; ardında renkli görüntüler bıraktı. Sahadaki yıldızlar kadar, tribündeki yıldızlar da çok konuşuldu

|

BREZİLYA’DAKİ bir aylık futbol maratonu, Alman-ya’nın zaferiyle noktalandı. Önceki gün Maracana Stadı’ndaki muhteşem finale dünyaca ünlü yıldızlar da akın etti; tribünde renkli görüntüler yaşandı.

GECENİN kapanışını Kolombiyalı şarkıcı Shakira yaptı. Brezilya’ya özgü renkli kıyafetlerle sahneye çıkan şarkıcı, ‘La La La’ şarkısıyla tribündeki 75 bin kişiyi coşturdu.

BARCELONA’DA top koşturan Pique ile birlikte olan Shakira, sahneye oğulları Milan’ı da çıkardı. Shakira’nın şarkısına kupadan erken elenen İspanyol futbolcu sevgilisi de tribünden eşlik etti.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.