Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Kurtlar Vadisi Pusu 245. bölüm fragmanı yayınlandı

Merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu 245. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz Vadi severler Perşembe akşamını iple çekiyor. Geçtiğimiz hafta hüzünlü sahnelerin yer aldığı dizide bu haftaki yeni bölümünde neler olacak? Polat Alemdar yaşadığı bu olaydan büyük üzüntü duyar. İşte Kurtlar Vadisi Pusu 245. bölüm fragmanı ve detayları...

|

Kurtlar Vadisi Pusu 245. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu hafta yeni bölümüyle Perşembe 20:00'de Kanal D'de kaldığı yerden devam edecek.. 12 yıldan bu yana herkesi ekran başına kilitleyen Kutlar Vadisi Pusu perşembe akşamı son bölümü ile izleyicisiyle buluştu. Dizinin 244. son bölümünde heyecan bir an olsun eksik olmadı. Ömer babanın ölümünü hala unutamayan Polat Alemdar Kurtlar Vadisi Pusu son bölümünde Nazife anneyi kara toprağa koydu. Dostları ise Polat’ın acısını paylaşmak için onu bu zor gününde yalnız bırakmazlar.

Annesinin ölümü ile dünyası yıkılan Polat Alemdar bu acı ve düşmanları ile nasıl başedeceğini düşünmeye başladı. Nazife Anne’nin ölümü bilinmeyen sırların açığa çıkmasına sebep olacaktır. Sagir izini kaybettirmek için savunmasız bir ailenin evinde saklanır. Aile üyelerinin kiminle karşı karşıya olduklarından haberleri yoktur. Cahit ve Bünyamin buluşmasına katılan misafir tüm planları bozacak, Bünyamin bu ziyaretle eski bir dostunu hatırlayacaktır.

KURTLAR VADİSİ PUSU YENİ BÖLÜM FRAGMANI



Her hafta perşembe günleri dizilerin reyting savaşları devam ediyor. En son 29 ocak 2015 perşembe günü reyting sonuçlarına baktığımızda total'de Kanal D ekranlarında yayınlanan Kurtlar vadisi pusu dizisi 1.sırada yer aldı.

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümüyle herhafta olduğu gibi Perşembe akşamı saat 20:00'de Kanal D'de kaldığı yerden devam edecek. Dizide Annesini kaybetmiş bir adamın kimse ne yapacağını tahmin edemez!

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 245.Bölüm fragmanı yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu 244. Bölüm'de Nazife Anne'yi kaybeden Polat Alemdar Nazife Anne'nin ölümü ile ilgili sırlara ulaşıyor mu? Kaçırılan Cahit kurtulabilecek mi? Kurtlar Vadisi Pusu'nun 245.Bölümünde Polat Alemdar Brandon'un izini bulabilecek mi? Sagir tehlike yaratmaya devam ediyor. Polat Alemdar, düşmanlarının planlarını suya düşürebilecek mi?

Kurtlar Vadisi’nin efsane karakteri Süleyman Çakır’ı oynayan Oktay Kaynarca ekranlara dönüyor. Oktay Kaynarca, yıllar sonra yeniden benzer bir rolle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Habertürk yazarı Mustafa Doğan'ın köşesinden duyurduğu ve Oktay Kaynarca'nın rol alacağı yeni dizi, ‘Kurtlar Vadisi’ ekibinden ayrıldıktan sonra kendi yapım şirketleri Reaksiyon Film’i kuran ünlü senaristler Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan’ın imzasını taşıyacak.

Süleyman Çakır, Kurtlar Vadisi dizisinin ilk 2 sezonuna damgasını vurmuş ve Polat Alemdar’ın bile önüne geçmişti.Diziden ölerek ayrılan Süleyman Çakır’a gıyabı cenaze namazı bile kılınmıştı. Kurtlar vadisi pusu dizisi 12 yıldır ekranlarda olmaya devam ediyor. Milyonlarca kişi her hafta perşembe günler aksatmadan yıllardır izlemeye devam ediyor.

İzleyen fanatiklerin aklının köşesinde hep Vadinin ilk başladığı zaman yatıyor. Oktay Kaynarca'nın,Laz Ziya'nın,Testere Necminin,Aslan Akbey'in v.s v.s. olduğu o ilk 2 sezonu arıyor. Şimdi ise bu karaktelerden hiç biri kalmadı. İlk zamanlardaki heyecan ve adrenalini şimdiki bölümlerde yaşamayan fanatikler hep 2003 ve 2004 yılların tadı gelmesini istiyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.