Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Necati Şaşmaz 'Nasipse olacak' demişti! 'Kurtlar Vadisi' geri mi dönüyor?

Yaklaşık 20 yıl farklı isimlerle farklı kanallarda yayınlanan ve Türkiye'nin en çok izlenen dizileri arasında yer alan, Necati Şaşmaz'ın başrol oynadığı 'Kurtlar Vadisi' hakkında dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

|

Yayınladığı dönemin reyting rekortmeni olan, tekrar bölümleri de çok izlenen Kurtlar Vadisi, ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Yayın tarihi 2024 olarak belirlenen dizi için heyecanlı bekleyiş sürüyor.

'Kurtlar Vadisi Kaos’un seyirciyle bulaşacağı platform gizemini korumaya devam ederken, sosyal medyada ortaya atılan iddia gündem oldu.

'DİJİTAL PLATFORMDA BAŞLAYACAK' İDDİASI

Bir dijital platformda yayınlanacağı konuşulan dizinin başrolünde yine Necati Şaşmaz'ın, 'Polat Alemdar' karakteriyle yer alacağı öne sürüldü.

OYUNCU KADROSU

Kurtlar Vadisi Kaos'ta; Necati Şaşmaz'ın yanı sıra Erhan Ufak, Serdar Akkaya, Erkan Sever, Hakan Boyav ve Ayşegül Çınar'ın rol alacağı iddia edildi.

"NASİPSE OLACAK"

Geçtiğimiz aylarda Kurtlar Vadisi'nin yeni bölümleri için çalışmalara başlayacaklarını açıklayan Necati Şaşmaz, "Şu anda hazırlık içerisindeyim. Sanırım ocak ayını görürüz başlamak için" demişti.

Ünlü oyuncu, dizinin hayranlarını sevindiren şu ifadeleri kullanmıştı:

397 bölüm oynadım, ömrümün 20 yılı bununla geçti. Değerli ancak çok yorucu bir işti. Bir ara verelim diye düşünmüştük. Artık tekrar istenmeye başladı dizi. Nasipse olacak.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.