Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Lazer epilasyon yaptırırken video paylaştı! 'Ben kıllı bir kadınım'

Dünyaca ünlü rapçi Cardi B, geçtiğimiz gün Instagram hesabından yayınladığı bir video ile adından söz ettirdi. Lazer epilasyon yaptırdığı anları paylaşan ünlü isim, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

|

Tam adı Belcalis Marlenis Almánzar Cephus olan, ABD'li rapçi Cardi B, 166 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından yaptığı ilginç bir paylaşımla gündeme geldi.

Lazer epilasyon yaptırdığı anlarda çektiği videoyu takipçilerinin görmesi için yayınlayan ünlü isim, "Yine epilasyon zamanı geldi, çok korkuyorum" diye konuştu.

"TÜM VÜCUDUMA YAPTIRMAM GEREKİYOR"

30 yaşındaki Grammy ödüllü rapçi, "Tüm vücuduma lazer epilasyon yaptırmam gerekiyor, çünkü ben kıllı bir kadınım" ifadelerini kullandı.

Lazer epilasyon teknisyenine "Hazırım" dedikten ve işlem başladıktan sonra acı içinde bağırdığı duyulan Cardi B, süreç tamamlandıktan sonra teknisyene teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

TAKİPÇİLERİNE TAVSİYE VERDİ

Cardi, geçmişte de lazer epilasyon uygulamasıyla ilgili konuşmuş ve takipçilerine tavsiyede bulunarak, "Vücudunuzdaki tüylerin daha yumuşak çıkmasını ve zamanla uzamayı tamamen bırakmasını istiyorsanız bunu yaptırın" şeklinde konuşmuştu.

İKİ GÜNDE BİR YÜZÜNÜ TIRAŞ EDİYOR

Öte yandan 49 yaşındaki Eva Medes de geçtiğimiz hafta yaptığı bir paylaşımda yüzünü iki günde bir 'tıraş ettiğini' açıklamıştı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.