Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Levent Yüksel: Hepinize minnettarım

Levent Yüksel, önceki akşam Ataşehir'de bir mekanda sahne aldı. Sevenlerini 90'lı yıllara götürerek nostaljik bir gece yaşatan şarkıcı; 'Ayrılmam', 'Kadınım', 'Medcezir' gibi klasiklerinin yanı sıra geçtiğimiz yıllarda çıkardığı arabesk albümünden de parçalar söyledi.

|

Mekanı dolduran hayranlarının kendisine eşlik ettiği Levent Yüksel, "Gerçekten bu yaşıma kadar sizler sayesinde geldim. Hepinize minnettarım. Bu gün sizinle nostaljik bir gece yaşayacağız. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim" dedi.

Bağlama eşliğinde de şarkılar seslendiren başarılı müzisyen, şarkı aralarında sevenleriyle sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Yaklaşık üç saat sahnede kalan Yüksel, performansı ve enerjisiyle alkış aldı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.