Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Lezzet şöleni

Fairmont Quasar İstanbul, Datça’nın ünlü pastanesi Tonka’nın yaratıcısı Feray Aydoğdu tarafından hazırlanan Parizyen pastaların, çay sommelier’i Ebru Erke’nin Türk yeşil çay harmanlarıyla eşleştirildiği yeni lezzet deneyimini özel bir davetle tanıttı.

|

Fairmont Quasar Istanbul’un Genel Müdürü Nicolas Kipper’ın ev sahipliğinde Demlique by Tonka’da düzenlenen etkinliğe seçkin davetliler katıldı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.