Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Madonna, Türkiye'ye geliyor

ABD'li şarkıcı Madonna, dünyaca ünlü Türk fotoğrafçı Mert Alaş ile birlikte Mevlana'nın Konya'daki türbesini ziyaret edecek.

|

Mevlana'ya olan yakın ilgisiyle bilinen Madonna, mayıs ayında yakın arkadaşı fotoğrafçı Mert Alaş'la beraber Türkiye'ye gelecek. ABD'li şarkıcı, Mevlana Celaleddin Rumi'nin Konya'ya gelişinin 789'uncu yıldönümü dolayısıyla düzenlenecek etkinliklere katılacak.

Daha önce Mevlana'nın şiirlerini seslendiren, 'Like A Prayer' şarkısının klibinde semazenlere yer veren Madonna, Konya'daki Mevlana Türbesi'ne ziyaret edecek. 2 günlük Konya ziyaretinin ardından Mert Alaş'la birlikte Bodrum'a geçecek olan ünlü popçu, burada denizin ve güneşin tadını çıkaracak. Kiralayacağı lüks tekneyle Ege'deki koyları gezecek olan Madonna, rotasını daha sonra dünya turnesi kapsamında gideceği İngiltere'ye çevirecek.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.