Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

MAHKUM CEMRE ÖLDÜ MÜ, diziden ayrıldı mı? Mahkum dizisinin Cemre'si Seray Kaya neden ayrıldı?

Cemre öldü mü, diziden neden ayrıldı? Mahkum dizisinde avukat Cemre rolü ile sevenleri karşısına çıkan Seray Kaya, dizinin 17. bölümünde sokak ortasında ağır şekilde yaralandı. Onu kanlar içinde bulan ise Fırat Bulut oldu. Gelişmenin ardından 'Cemre öldü mü, diziden ayrıldı mı?' soruları peş peşe geldi. Seray Kaya kimdir?

|

Seray Kaya, FOX ekranlarının fenomen haline gelen dizisi Mahkum'da savcı Fırat Bulut'un avukatı ve tek destekçisi Cemre'ye hayat veriyordu. Ancak 17. bölümde henüz bilinmeyen biri tarafından sokak ortasında bıçaklandı. Peki, Mahkum dizisinin Cemre'si Seray Kaya neden ayrıldı?

CEMRE ÖLDÜ MÜ? 

Oyunculuğu ile göz dolduran genç isim Seray Kaya, Mahkum dizisindeki Cemre karakteri ile milyonların gönlüne taht kurmuştu. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberinde, oyuncunun hikayesi bittiği için dizi kadrosunda ayrılacağı yer almıştı.

Kaya, Mahkum dizisinin 17. bölümde bıçaklandı. Ağır yaralı olan Cemre hayatını kaybetti. Böylelikle Seray Kaya dizi kadrosunda ayrılmış oldu.

Güzel oyuncu, diziden ayrıldığını sosyal medyadan bir veda videosu ile duyurdu. Açıklamasına ise; ''Bu ekibe teşekkür etmeliydim. Varlığınız ve desteğinize minnettarım... Başka hikayelerde görüşmek dileğiyle.'' oldu.

SERAY KAYA KİMDİR?

Kaya, 4 Şubat 1991 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı.

Oyunculuğa ise 2012'de 'Huzur Sokağı' isimli diziyle adım attı. Seray Kaya, "Kocamın Ailesi" dizisindeki "Kırmızı Şapkalı Kız" rolüyle dikkatleri çekti. Hemen ardından 'Gülümse Yeter' dizisinde rol alan ve halen birçok ülkede yayınlanan 'Kadın’ dizisinde Şirin karakterini canlandırdı. Oyuncu 1,66 boyundadır.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.