Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Mahkumların sesi oldu

‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinde rol alan Deniz Seki, “İki gün boyunca kendimi özgür hissettim. Çok duygulandım” dedi

|

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan 13 aydır Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda yatan Deniz Seki, önceki akşam Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır’ın başrolünü oynadığı ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisine konuk oldu. ‘Suya Hapsettim’ şarkısı çalarken ekranda görünen Seki, Meryem’i oynayan Deniz Çakır’la karşılaşınca sarılıp ağlamaya başladı.

Haftaya ekrana gelecek bölümde, cezaevinde yazdığı ‘Büyümüşsündür’ adlı parçayı ilk defa seslendirecek olan Seki, menajeri Özgür Aras aracılığıyla şöyle konuştu: “Dizide oynamayı kabul etmemin tek nedeni mahkumların sesi olmaktı. Burada yardıma muhtaç insanlar var. Cezaevlerinde kimsesiz, durumu iyi olmayan, görüşçüsü gelmeyen kader mahkumları var. İki gün boyunca kendimi özgür hissettim, çok duygulandım.”



Her hafta Total ve AB Grubu’nda birinci olan dizi, şarkıcı sayesinde reytingini yükseltti. Geçtiğimiz hafta, Total’de yüzde 8.45 reyting alan dizi, bu hafta yüzde 8.73, AB Grubu’nda ise yüzde 8.65 aldı. Dizi, Galatasaray - Astana maçına rağmen ikinci sıraya yerleşti.

‘Büyümüşsündür’ şarkı sözleri

Aşkın içinden geçtiysen büyümüşsündür
Rüzgar yönünü değiştirdiysen esmemişsindir, ılıksındır sen
Bu neyin bedeli maalesef yanmadan sönmüyor insan
Keşfe dalıp kendini seyrettiysen sen
Hatıralarınla yüzleşmişsindir
Mutlu olmayı hak ettiysen sabretmişsindir, sabretmişsindir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.